Iroda, üzlet

Az épület földszintjén kétfelé osztható, nagy kirakatfelülettel rendelkező, üzletnek vagy irodának alkalmas helyiség található. 

-A Barna utca sarkán lévő összesen 166 m2-es helyiség egy térben nagy üzletnek, bemutatóteremnek alkalmas, míg válaszfalakkal felosztva olyan irodának is kiváló, amely nagyméretű tárgyalóval rendelkezik. A saroktól az épület közepéig hatalmas kirakatai vannak, és a sarok fölötti erkély falára reprezentatív, két oldalra néző cégfeliratot lehet elhelyezni.

A sarkon lévő érkező-lépcsőpihenő fedett. A helyiség sarok felőli részének padlószintje alacsonyabban van, három lépcsőfok választja el a járdától.  Belmagassága 3,20 méter, így álmennyezettel is ellátható. Ehhez a térhez három lépcsőfoknyi szintkülönbséggel kapcsolódik a további terület, melynek belmagassága 2,70 méter és 2,90 méter széles nyílásokkal egymás után sorolt terekből áll.

A helyiséghez önálló és kizárólagos udvarhasználat tartozik, amely igénytől függően gépkocsiparkolásra vagy pihenő területként szolgál. A terület engedélyezett funkciója gépkocsiparkoló.